Witam, chciałbym tylko dodać, że rozmawiałem z nim wczoraj po zajęciach i parę osób tam było więc wydaje mi się że może to potwierdzić i się nie przesłyszałem, że jeśli chcemy to nie będzie egzaminu. Jeśli zaliczymy ćwiczenia z analizy
i oddamy mu zrobione zadania które podał kolega wyżej to on wystawia nam ocenę z wykładu i koniec ( ewentualnie mówił że może zadać pytanie typu co to jest całka).
Wydaje mi się jednak, że się nie przesłyszałem bo z tego co czytałem na forum innego roku naszego kierunku
tak właśnie robił jeśli chodzi o zaliczenie jego przedmiotu. Ewentualnie można to jeszcze u niego potwierdzić za dwa tygodnie.
pozdrawiam i obym miał rację
W takim razie będzie trzeba za 2 tygodnie na zjeździe dowiedzieć się na 100%. Bo jak jak z nim rozmawiałem to mówił mi dokładnie, że może też rozwiążemy to na lekcji, a jak nie na lekcji to w domu - więc nie wiem czy przeszłoby gdyby on na lekcji z nami to zrobił, a my tylko byśmy przepisali wybrane przykłady jak pisałem wyżej i egzamin zaliczony. Może się mylę Za 2 tygodnie trzeba iść i konkretnie się z nim dogadać
Okaże się wszystko za 2 tygodnie:P Jak się nastawimy na to, a tak nie będzie i każe nam po numerze z albumu to nikomu nie będzie chciało się nawet zajrzeć do tego Bądźmy tylko dobrej myśli
Polowe rzeczy umiescile tutaj
było by pięknie
Z tego co ja wiem to zrobić i oddać wszystkie przykłady w zadaniach w których jest mniej niż 10 przykładów a z tych co jest więcej niż 10 lub równo 10 wybrać jedno z ostatniego nr albumu i też zrobić ofc.
Ostatnio edytowany przez Satu (15-01-2012 17:14:06)
mam dla was propozycje ;p dzielimy sie zadaniami rozwiązujemy je do wekendu. Idziemy na analize z gotowymi wszystkimi zadankami. Ładnie sie uśmiechamy i prosimy o niepisanie egzaminu. Co wy na to :P? A jak sie nie uda to chociaz bedziemy miec rozwiazane wszystkie zadanie i bedzie z czego sie uczyc :)
Ostatnio edytowany przez OlaKazmierczak (18-01-2012 21:03:49)
Co jak to ustnie, kazdy po kolei ? Przecież to wieki zajmie. Ja nic nie wiem o tym , no ale w sumie nie bylo mnie na wykladzie ostatnio; p Czyli w ogole nie ma opcji egzaminu?