Polowe rzeczy umiescile tutaj
Matematyka 1 - Dobrowolska, Dyczka, Jakuszenkow.pdf
wrzucam książke do analizy matematycznej . Może wam sie przyda do jutrzejszego kolokwium :)
Truje dupe, ale jestem
Siemka, zacząłem ostatnio robić już sobie zadania i mam takie pytanie, czy ktoś rozgryzł STRONE 8, Zadanie 4, Punkt c) z zespolonymi?? metoda macierzowa, którą tu chciałem zastosować daj rozwiązanie, ale błędne (po sprawdzeniu- podstawieniu wyników nie wychodzi prawa strona układu równań). Ogólnie posiadam też już w pełni zrobioną STRONE 3, jak coś, to postaram się zrobić skana i wrzucić gdzieś ;]
Wrzucajcie zadania na forum jeśli macie zrobione . To chociaż sobie posprawdzamy czy mamy tak samo. Ja jakos jutro wieczorem też coś podesle.
hej może ktoś mi powiedzieć czy te zadania są na zaliczenie czy jest jakiś egzamin a jak tylko zadania to do kiedy trzeba oddać a jak jest egzamin to kiedy z góry dziękuje
Truje dupe, ale jestem
Swoją drogą, są już wyniki może z grupy G. Omiecińskiej??
A gdzie miały być te wyniki umieszczone?
A od Omiecińskiej kiedy maja byc?
http://www.sendspace.com/file/cc342i algebra 8 strona. Nie ma 4b bo zapomniałem jak się robiło eliminację Gaussa
Truje dupe, ale jestem
Jeśli posiada ktoś informacje na temat ocen z grupy dr Omiecińskiej, prosiłbym o udostępnienie ich lub przysłanie na mortuuspectus@o2.pl