http://www.wolframalpha.com/input/?i=[sqrt%28x^3%29+%2B+1]%2F[sqrt%28x%29%2B1]dx
Coś nie tak z tymi zadaniami jest : D
Wiadomość dla tych którzy stresują się analizą matematyczną, miałem niedokończone zadania, przy czym przyznałem mu się do tego. Profesor sprawdził wyrywkowo 2 zadania ale tylko tak pobieżnie, zapytał się mnie co to jest pochodna, jakie są metody całkowania, stwierdził że chodzę na wykłady, spojrzał na ocenę z ćwiczeń (4) i postawił mi 5.
hehe no to gratulacje z zaliczenia. A kto jest frajer ze nie poszed, JA;]. No nic za dwa tygodnie tez jest termin, mam nadzieje ze bedzie podobnie oceniany.
Egzamin w pierwszym terminie tez był pozytywny, prof. Jemec w ogole nie patrzył na te zadania co trzeba było zrobić, tylko zadawał po kilka co łatwiejszych pytań z definicji. Tylko sie okazało że egzamin był od 8:00 do 10:00?!. i koło 10 już się prof. Jemecowi śpieszyło tak, że nawet o nic nie pytał, tylko przepisywał ocene z cwiczeń. Więcej takich egzaminów.
No niby faktycznie jest podane w terminarzu "26.02.2012; 8.00-10.00 p. 346" Ale z racji, że to dla mnie ostatnia deska ratunku, chciałem potwierdzić u źródła czy nie było zmian. Niestety Profesor nie odpisał. No cóż, bywa. Idę zgodnie z rozpiską