Nie, jeszcze nie mamy wpisanej oceny z algorytmów - przynajmniej ja nie mam i podejrzewam, że reszta też. Z resztą na wpisanie ocen wykładowcy maja czas do końca lutego, nie wiem tylko jak to jest z tą kartą ocen tzn. kiedy ją trzeba wydrukować i złożyć w dziekanacie ;/ może ktoś wie ?
Ostatnio edytowany przez koval (26-02-2012 16:08:20)
Truje dupe, ale jestem
ja mam to samo
Stokfisz powiedział, że do jutra (poniedziałek) do 1godziny 14:00 wklepie wszystkie oceny
Dzwoniłem do dziekanatu i jeśli wszystko mamy pozaliczane to nie drukujemy karty ocen i nic nie trzeba przynosić do dziekanatu, tylko normalnie przychodzisz na pierwszy zjazd. Natomiast nie wiem jak jest w przypadku gdy nie mamy kompletu punktów.
Truje dupe, ale jestem
są już oceny z algorytmów w portalu
ja byłem w sobotę w dziekanacie. jeżeli ma się do 18 punktów braku "przechodzi się z automatu" na kolejny semestr. bez żadnych podań etc.
Truje dupe, ale jestem
a jesteście pewni że zaliczyliście i egzamin i ćwiczenia?
termin był do wczoraj do godziny 14 więc warto się do niego wybrać
jak gadalem z dr Stokwiszewskim, to mowil ze nie mial jakichś list, coś tam, coś tam, ze nie zdążył..., ze bedą recznie w dziekanacie wrzucać, że bylo ileś takich przypadków...
Generalnie burdel mają z tym nowym systemem i w ciągu paru dni mają to załatwić
Truje dupe, ale jestem
tja... z nowym systemem ...
brednie.
Od kiedy pamiętam to prowadzący mieli problem z ECTSem czy jak ten system się tam kiedyś nazywał ;-)