Sory za balagan ale tu wiadomosc bedzie bardziej widoczna :
Hej czy moze ktos z was napisac do naszej prowadzacej i dowiedziec sie o terminy w tej sesji. Dlaczego o tym pisze - bo dzisiaj bylem u niej obejrzec test swoj i powiedziala ze jak bylem na zerowce i dzisiaj to juz nie moge podchodzic 6 tylko w sesji zimowej gdzie nawet nie ma u Niej na stronie takich terminow. I nie rozumiem dlaczego tak powiedziala. Dodala jeszcze na koniec ze nie patrzac na regulamin daje mozliwosc pisania we wrzesniu. Dlatego prosze niech ktos jak najszybciej napisze do prowadzacej i dowie sie dokladnie jak z tymi terminami jest i dlaczego w ogole zerowka liczy sie do terminow bo to jest dla mnie nie ztozumiale po tym co czytam na wikampie
Polowe rzeczy umiescile tutaj
Ja napisałam do niej maila, czekam na odpowiedź wiec jakby co juz jej nie spamujcie.
Swoją drogą, regulamin PŁ:
"Kierownik przedmiotu ma prawo do wyznaczenia zerowego terminu egzaminu. Termin zerowy nie jest wliczany do liczby terminów przysługujących studentowi zgodnie z § 18. "
Ostatnio edytowany przez OlaKazmierczak (29-06-2013 20:46:05)
Dostałam odpowiedź:
latem - 2 terminy + termin"0" oraz zimą - 2 terminy.
Ostatnio edytowany przez OlaKazmierczak (30-06-2013 13:44:52)
ha ha
o której jutro egzamin z xmla ???
dzięki
chyba o 8:30 tak jak ostatnio. Nie zaszkodziło by gdyby umieściła dokładne terminy na stronie.
no właśnie właśnie, dobrze mówisz
Administrator
a gdzie ?
Czy jest ktoś kto nie zaliczył examu z wykładu? Wiecie coś o terminach teraz w tej sesji zimowej? Na stronie nie ma, ona sie nie odzywa... I nie wiem co dalej..